Lekkage

Heeft u last van lek isolatieglas?

Graag helpen wij u verder. Omdat lekgeslagen dubbelglas niet meer gerepareerd kan worden is het helaas de enige oplossing om het glas te vervangen.

Neem direct nog contact met ons op: Bel nu 085 – 0606432 of vul het contactformulier in.

 

Oorzaak van de waas tussen uw isolatieglas

Dit ontstaat doordat het kader met daarin de glasplaten niet meer luchtdicht is (uw isolatieruit is lek). Hierdoor kan vocht tussen het dubbelglas terecht komen en beslaan uw ruiten tussen het glas. Naar verloop van tijd zal door het vocht een kalkafzetting in het raam zichtbaar worden dat niet te verwijderen is. Naast het feit dat dit niet erg fraai oogt heeft het raam ook al zijn isolatie vermogen verloren. Het edelgas dat opgesloten zat in het kader van uw dubbelglas heeft door dit lek kunnen ontsnappen en is dus niet meer aanwezig.

Lek Glas? Bel Achterberg Glasdienst!

Achterberg Glasdienst levert uitsluitend glas van de beste kwaliteit. Ook de vervanging en het monteren van het glas wordt verricht volgens de hoogst gestelde eisen. Wij werken daarom alleen met gecertificeerde en ervaren glaszetters.  Om u hiervan te overtuigen geven wij op de door Achterberg Glasdienst verrichtte werkzaamheden en materialen maar liefst 10 jaar garantie op het isolatieglas en 10 jaar garantie op het monteren hiervan. Daarnaast geven wij u graag advies betreft de dekking van lek isolatieglas door de glasverzekering.

 

Achterberg Glasdienst staat ook bij lek isolatieglas voor snelle service, deskundigheid en kwaliteit!

Bel nu 085 – 0606432 of vul het contactformulier in.