Over Achterberg Glasdienst

Enkaglas

Iedereen komt weleens in een situatie van een onverwachte glasschade. Dan vraag je je af wie je op dat moment kunt bellen om de schade te herstellen.  Sinds begin 2013 is daar een regionaal antwoord op: Achterberg Glasdienst!

Achterberg Glasdienst, een nieuwe naam maar jaren ervaren

Achterberg Glasdienst is een initiatief van Achterberg Schilders uit Ede. Regelmatig kwam bij ons de vraag van particulieren, bedrijven, instellingen en verenigingen of Achterberg Schilders ook gebeld kon worden voor glasschade. Uiteraard was dit geen probleem, echter was onze organisatie op dat moment nog niet ingericht op 24 uur glasschade herstel.

Met de oprichting van Achterberg Glasdienst staat er een professionele 24 uur glasdienst voor u klaar, waar u dag en nacht op kunt rekenen. Wij zijn actief in de gemeenten Barneveld, Ede, Veenendaal en Wageningen. Naast het herstel van glasschades, leveren wij ook uw glas op maat tegen scherpe prijzen. Indien gewenst komen wij na uw bestelling de ruit nog inmeten.

Lokaal glasherstel, 24 uur per dag

De Achterberg Glasdienst medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Omdat wij lokaal werken en uw situatie kennen, kunnen we u scherpe tarieven aanbieden voor onze 24 uur glasservice. We maken graag een afspraak met u voor een passend voorstel. Bel met 085-0606432 voor directe hulp bij glasschade.